مدیر کمیته امداد شهرستان گناوه گفت: ۴۱۲ نفر از مجریان طرح اشتغال شهرستان گناوه به منظور ارتقای سطح آگاهی و افزایش مهارت های شغلی ، ترزیق روحیه خود باوری و خود اتکایی در دوره آموزشی کارآفرینی شرکت کرده اند
به گزارش “عسلویه نیوز” مراد شمس الدینی امروز در گفتوگو با خبرگزاری فارس در گناوه اظهار داشت: ۴۱۲ نفر از مجریان طرح اشتغال شهرستان گناوه به منظور ارتقای سطح آگاهی و افزایش مهارتهای شغلی، ترزیق روحیه خود باوری و خوداتکایی در دوره آموزشی کارآفرینی شرکت کردهاند.
وی با اشاره به برگزاری دورههای کارآفرینی برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد بیان کرد: در این دوره آموزشی مطالب ارائه شده توسط کارشناسان در خصوص کارآفرینی و ایجاد طرحهای نوآورانه متناسب با نیاز خانواده و همسو با بازارهای فروش و افزایش انگیزه و علاقهمندی با استفاده از راهکارها و شیوههای ارائه شده آموزش داده میشود.
مدیر کمیته امداد شهرستان گناوه با بیان این که در دهه چهارم، توانمندسازی به عنوان یکی از راهبردهای کلیدی برای خروج مددجویان از چرخه حمایت تعریف شده است، اظهار کرد: این نهاد در جهت اهداف و سیاستهای خود، اقدام به برگزاری دورههای آموزش فنی و حرفهای، حرفهآموزی فرزندان، کاریابی و اجرای طرح اشتغال و نظارت بر حسن اجرای طرح اشتغال کرده است.
وی افزود: فرآیندی که این نهاد برای توانمندسازی اقتصادی بکار میبرد در پنج مرحله شناسایی استعدادها، ارائه و تقویت آموزشهای مرتبط با استعداد شناسایی شده، مشاوره شغلی و پرداخت تسهیلات به مددجو در ایجاد یک شغل مناسب به مددجویان ارائه میشود.
شمسالدینی بیان کرد: در سال جاری بیش از ۶۶۳ نفر از جامعه هدف این نهاد در دورههای مختلف آموزشی اعم از مهارتآموزی، مقدماتی و تکمیلی، کارآفرینی و پایدارسازی اشتغال شرکت کردهاند.
وی یادآور شد: بستر اشتغال پایدار در کمیته امداد مورد توجه است و در بحث خودکفایی و اشتغال، کمیته امداد بستههای خدماتی ارائه میدهد، که ابتدا باید فرهنگ خانوادهها ارتقاء یابد تا بتواند بر اساس آموزشهایی که میبینند به بازار کار ورود پیدا کنند و در زمینه اشتغال توانمند شوند.
شمسالدینی یادآور شد: در این راستا در سال جاری، جهت برگزاری کلاسهای آموزشی بیش از ۵۰۰ میلیون ریال هزینه شده است .
مدیر کمیته امداد شهرستان گناوه با بیان این که ارتقاء سطح علمی و فکری فرزندان مددجویان نقش و تاثیر به سزایی در توانمندسازی خانوادههای آنان دارد بیان داشت: کمیته امداد با شناسایی استعدادهای بالقوه در فرزندان مددجویان زمینه تحصیل آنها را فراهم کرده و مشکلات و مسائل آنها را در این حوزه برطرف میکند تا شاهد نتایج و ثمرات مثبت این امر که همان خودکفایی و توانمندسازی مددجویان است در بلندمدت باشیم./فارس
نظرات کاربران