مسعود امینی در گفتوگو با ایسنا، افزود: ازدواج دانشجویی باعث افزایش ضریب امنیت زندگی دختر و پسر بویژه دختران شده است، چرا که آنان بیشترین آسیب را از طلاق میبینند.
آستانه تحمل دختران و پسران کم شده است
وی در ادامه گفت: به قوه قضائیه پیشنهاد کردهایم که به سادگی اجازه طلاق به زوجین داده نشود، چرا که در حال حاضر آستانه تحمل دختران و پسران کم شده است بنابراین باید به آنان آموزشهای لازم را بدهیم.
مدیر کل دفتر برنامه ریزی ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه این پیشنهاد حدود دو هفته پیش در ستاد ملی زن و خانواده مطرح شد، تصریح کرد: همچنین به قوه قضائیه پیشنهاد کردهایم ظرفیتهای مراکز مشاوره را افزایش دهد تا زوجین در مراکز مشاوره گفت و گو کنند و اگر در جلسات متعدد مشاوره به این نتیجه رسیدیم که امکان ادامه زندگی وجود ندارد آنان با کمترین آسیب روحی ازهم جدا شوند.
وی تاکید کرد: معمولا با توجه به پیگیری طرفین پرونده ومطالبهای که از دادگاهها دارند، در حوزههای قضایی تلاش در جهت مختومه شدن پرونده است ولی در حوزه طلاق هدف ابقای پرونده تا حل اصل مساله و تحکیم خانواده است چون با طلاق بحران اجتماعی ایجاد میشود.
امینی در پایان با اشاره به راههای کاهش احتمال طلاق زوجین، گفت: لازم است همزمان با تحصیل دختران در زمینه چگونگی مواجهه و مقابله با موانع موجود در حوزه تحکیم خانواده به آنان آموزشهای لازم داده شود.
نظرات کاربران